keskiviikko 15. toukokuuta 2013

Pohjoismaiden mestaruudet ratkotaan kesäkuussa Laaksolla

Helsingin Ratsastajat ja Team Eurohorses järjestävät Pohjoismaiden ja Baltian mestaruuskilpailut senioriratsastajille Helsingissä Laakson ratsastusstadionilla kesäkuun puolivälissä. Nelipäiväisen tapahtuman ohjelmassa on sekä este- että kouluratsastuksen joukkue- ja henkilökohtaiset mitalikilpailut.

Esteratsastuskilpailu on kansainvälinen yhden tähden tapahtuma (CSI1*) ja kouluratsastus kansainvälinen kolmen tähden kilpailu (CDI3*). Yhteensä kilpailuun odotetaan 200 hevosta, joille rakennetaan tilapäistallit Ruskeasuolle.

Norja, Ruotsi, Tanska sekä Suomi osallistuvat kilpailussa molempiin lajeihin täysin joukkuein. Baltian maista on tulossa henkilökohtaisista mitaleista kilpailevia ratsukoita. Ratsastajainliitto nimeää suomalaiset osallistujat 31.5. Ulkomaisten osallistujien nimet ovat tiedossa 4.6.

Kouluratsastuskilpailun puheenjohtajatuomari on Suomen Maria Colliander, joka oli huhtikuun lopulla arvostelemassa maailmancupin finaalikilpailua Göteborgissa. Tuomariston muut jäsenet ovat Lone Dichman Tanskasta, Hege Trulsen Norjasta sekä Bo Åhman Ruotsista. Pohjoismaiden ulkopuolelta tuomaristoon kuuluu tittelillä Foreign Judge australialainen Susan Hoevenaars.

Helsinki Masters -tapahtuman alustava ohjelma kouluratsastuksen osalta:

Torstai 13.6.
Päivällä kouluratsastuksen tervetuliaisluokka

Perjantai 14.6.
Aamupäivällä kouluratsastuksen joukkuekilpailu

Lauantai 15.6.
n. klo 12–15 kouluratsastuksen henkilökohtainen mestaruuskilpailu

Tiedote: Team Eurohorses

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti