perjantai 3. toukokuuta 2013

Kolmas kerta toden sanoo - Dujardin ja Utophia radalla tänään?

Viime vuoden olympiakultamitalisti, Englannin Charlotte Dujardin on jo kaksi kertaa tällä kaudella ollut ilmoittautuneiden listalla valmentajansa Carl Hesterin aiemmin kilpailuttamalla Utophialla. Kummallakin kerralla startti on kuitenkin peruuntunut. Ensimmäiset kilpailut jouduttiin perumaan huonojen sääolosuhteiden takia ja toisesta kisasta Dujardin jättäytyi pois Englannissa tavattujen EHV-1-tapausten vuoksi.

Nyt ratsukon on tarkoitus startata Ranskan Saumurissa CDI3*-kisoissa ja parin nimi näkyy jo tämänpäiväisen Grand Prix'n lähtölistallakin, joten ehkä vanha sananlasku "Kolmas kerta toden sanoo" pitää paikkansa ja ratsukko nähdään kuin nähdäänkin radalla. Samassa luokassa Dujardinin kanssa kilpailee myös Katja Kuistilan omistama HP Frontier, jota ratsastaa britti Sarah Millis.

Alexandra Malmström ja MD Waterford sen sijaan puuttuvat lähtölistoilta, joten ratsukko on mitä ilmeisimmin jäänyt pois koko kilpailusta. Suomalaisväriä kisoissa edustaa tuomaristossa mukana oleva Maria Colliander.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti