lauantai 25. toukokuuta 2013

CDI3* Norrköping: Mikaela Lindh otti voiton Grand Prix'ssa

Mikaela Lindh otti Skovlunds Más Guapolla voiton Norrköpingin CDI3*-kisojen Grand Prix'ssa. Suomalaisratsukon voittotulos oli 70,468 prosenttia. Tuomarit eivät olleet täysin yksimielisiä Lindhin suorituksesta, sillä yksi tuomareista sijoitti suomalaisen omissa pisteissään vasta neljänneksi muiden pitäessä Lindhin suoritusta luokan parhaana. Tuomareiden näkemyksissä oli muidenkin ratsukoiden osalta valitettavan paljon hajontaa. Luokkaan, jossa Ruotsin värit olivat vahvasti edustettuna, osallistui 13 ratsukkoa.

Lindh oli tyytyväinen tulokseensa ja voitto maistui hyvältä talvikaudella ratsukon tulostasossa tapahtuneen pienen notkahduksen jälkeen. Kaiken lisäksi Masi reväytti sekä selkänsä että toisen takasen hankositeen kiinnikkeet Hagenissa huhtikuussa, mutta on jälleen kunnossa kuten tämän päivän tulos osoittaa.

Lindhin siviilielämässä on myös tapahtunut muutos. Hän nimittäin avioitui maaliskuun lopulla Mauritiuksella pitkäaikaisen elämänkumppaninsa Poul Fabricius-Bjerren kanssa. Lindhin mukaan hänen sukunimensä tullee muuttumaan, mutta kilpailuissa hän jatkaa omalla nimellään.

Lindhin osalta kisat jatkuvat vielä huomenna Grand Prix Kürillä, joka alkaa Suomen aikaa klo 15.30.

Tulokset

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti