torstai 1. marraskuuta 2012

Tanskan avoimissa nuorten hevosten mestaruuksissa DWB:t voittoon

Pari viikkoa sitten Odensen World Cup -kisojen yhteydessä järjestettiin Tanskan nuorten hevosten mestaruuskisat. Mestaruuksista kilpailtiin ikäryhmissä 4-, 5- ja 6-vuotiaat ja luokat olivat avoimia kaikkien kantakirjojen edustajille. Tanskalainen kasvatus osoitti kuitenkin laatunsa: DWB-hevoset veivät mestaruuden jokaisessa ikäluokassa.

Paras 4-vuotias oli parhaillaan Suomessa valmentamassa olevan Andreas Helgstrandin osaomistama ja ratsastama, jalostukseen hyväksytty ori Zonik (Blue Hors Zack - Blue Hors Romanov). Zonikin kokonaistulos oli 9,3 ja se sai ravistaan täydet 10 pistettä.

Viisivuotiaiden mestaruus meni tuloksella 8,66 tammalle Holballes Deeba (De Noir - Resident), joka ansaitsi kehuja erityisesti hyvästä ratsastettavuudestaan. Tammaa ratsasti Michael Groenne Christense, jota tuomaristo kiitti Holballes Deeban ikäiselleen juuri oikeasta koulutustasosta. 

Kuusivuotiaiden ykkönen oli tuomariston lisäksi myös yleisöä ihastuttanut Samba King (Sandro King - Lancet). Jim Rasmussenin ratsastaman ruunan vahvuuksia olivat 9,2 pisteen arvoinen ravi sekä ratsastettavuus, josta se sai 9 pistettä kokonaistuloksen ollessa 8,84. NHMM-kisojen finaalissa tänä vuonna 10. sijoittunut Samba King myytiin Odensen kisojen jälkeen Saksaan. Sen uusi omistaja on Matthias Alexander Rathin tyttöystävä Franziska Eisenmann ja uusi kotitalli Rathin äitipuolen Ann Kathrin Linsenhoffin tila Schafhof, jossa myös Rath itse valmentautuu. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti