sunnuntai 11. marraskuuta 2012

CDI4* Oldenburg: Kanerva neljäs myös GP Specialissa

Emma Kanerva onnistui hyvin Saksan Oldenburgissa, kun Grand Prix’n 12 parasta ratsukkoa kilpaili lauantaina astetta vaativammassa GP Specialissa. Kanerva sai olympiaratsullaan Sini Spiritillä tulokseksi 70,222 prosenttia maksimipisteistä, mikä riitti neljänteen sijaan. Ratsukon ohjelman kohokohtia olivat passaget, joista tuomarit antoivat tasaisesti kahdeksikkoja.

"Kisa oli Sinille ensimmäinen sitten Lontoon ja eka hallikisa, joten kokonaisuuteen olen ihan tyytyväinen. Eilen Sini oli vähän jännittynyt ja tänään meille tuli virheitä (laukanvaihdot), mutta kuitenkin molempien päivien tulokset olivat yli 70 prosenttia", kertoi Kanerva.

Oldenburgin neljän tähden kilpailu oli ratsukolle valmistautumista ensi viikonlopun Stuttgartin maailmancupiin. "Eilen vielä jännittänyt Sini oli tänään rennompi. Pystyin ratsastamaan sitä normaalisti ja pistämään enemmän go:ta. Vaihdoissa ratsastin vähän turhan ronskisti eteenpäin, eikä Sini saanut aina takajalkojaan mukaan", Kanerva selitti vaihtojen takajalkavirheitä. "Oli hyvä, että tulimme tänne, sillä Sinillä on ollut pidempi kisatauko. Halusin yhden hallikisan alle ennen meidän uran ensimmäistä maailmancupia."

Oldenburgin GP Specialin voittoon ratsasti eilisen GP-luokan voittaja, itävaltalainen Victoria Max-Theurer, 27, hevosellaan Blind Date. Voittotulos oli 75,022. Australian Hayley Beresford ja Jaybee Alabaster oli toinen 72,467 prosentin tuloksella. Hollannin Madeleine Witte-Vrees ja Blom’s Wynton kiilasi juuri Kanervan edelle kolmanneksi 70,667 prosentin tuloksella.

Tulokset - Grand Prix Special

Tiedote: SRL

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti