maanantai 12. marraskuuta 2012

Sjef Janssen vähentää edelleen valmennettavien määrää - Yhteistyö Cornelissenin kanssa päättyi

Hollannin entinen maajoukkuevalmentaja ja Anky van Grunsvenin mies Sjef Janssen vähentää edelleen valmennettaviensa määrää. Vajaat pari viikkoa sitten selvisi, että Ruotsin Patrik Kittel lopettaa yhteistyön Janssenin kanssa. Ja nyt julkisuuteen on tullut tieto juuri FEI:n rankinglistan kärkeen palanneen Adelinde Cornelissenin ja Janssenin valmennussuhteen päättymisestä. Cornelissen on vahvistanut tiedon kertomalla, ettei Janssen ole valmentanut häntä lainkaan olympialaisten jälkeen.

Janssen puolestaan on kertonut keskittyvänsä jatkossa vain kolmeen tai neljään oppilaaseen, jotka voivat käydä valmentautumassa säännöllisesti ja joiden kanssa hän voi työskennellä tarkan ohjelman mukaisesti. Tällaisiin valmennettaviin lukeutuu mitä ilmeisimmin Saksan Matthias Alexander Rath, jonka kanssa yhteistyö on alkanut täydellä teholla vasta tänä syksynä.

Cornelissenia auttaa tällä hetkellä hänen poikaystävänsä, jonka kanssa yhteistyö toimii selvästi hyvin viimeaikaisista tuloksista päätellen. Viimeksi menestystä on tullut reilu viikko sitten, kun Cornelissen voitti ylivoimaisesti toisen peräkkäisen World Cup -osakilpailunsa. Cornelissen sanoo kuitenkin pitävänä silmät ja korvat auki mahdollisen uuden valmentajan varalta. Cornelissen saavutti Janssenin valmennuksessa mm. sekä joukkuekultaa että henkilökohtaista kultaa EM-kisoissa ja henkilökohtaista hopeaa olympialaisissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti