perjantai 16. marraskuuta 2012

CDI-W Stuttgart: Helen Langehanenberg ja Damon Hill NRW ykkösiä

Stuttgartin German Masters -kisoissa ratsastettiin tänään heti aamutuimaan World Cup -kisan karsinta eli Grand Prix. Suomalaisväriä luokkaan toivat Emma Kanerva Sini Spiritillä ja Terhi Stegars Axis TSF:lla, jotka eivät kuitenkaan tänään yltäneet parhaimpaansa. Stegarsin tulos oli 67,681 prosenttia ja sijaluku 12. Suoritus oli tasainen ja siisti lukuunottamatta toista epäonnistunutta piruettia, mutta siihen olisi kaivannut vähän lisää näyttävyyttä ja energiaa. Näin ollen varsinaiset kohokohdat jäivät puuttumaan Stegarsin radasta.

Kanervan Sini Spirit vaikutti tänään radalla jännityneeltä, mikä näkyi muutamina selvinä virheinä mm. ravilisäyksessä ja laukanvaihdossa piruettien välillä. Passage oli kuitenkin totuttuun tapaan ilmavaa ja usean kahdeksikon arvoista, sulkutaivutukset ravissa olivat upeita ja niistä Kanerva saikin kertaalleen jopa 8,5 pistettä. Valitettavasti jännittyneisyys ja virheet verottivat kokonaistulosta niin paljon, että ratsukko jäi tuloksella 66,851 prosenttia luokan viimeiseksi eli sijalle 16.

Karsintaluokan selvään voittoon ratsasti odotetusti Saksan Helen Langehanenberg olympiaratsullaan Damon Hill NRW tuloksella 82,766 prosenttia.

Molemmat suomalaisratsukot nähdään huomisessa varsinaisessa World Cup -luokassa eli Grand Prix Kürissä. Normaalisti karsinnasta pääsee jatkoo 15 parasta ratsukkoa, mutta koska Kanervan valmentaja Hubertus Schmidt, joka sijoittui Lentolla tänään tilalle 11, on jäänyt pois huomisesta kisasta, on myös Kanerva mukana kürissä. Luokka alkaa Suomen aikaa klo 16.00.

Kanerva nähdään kuitenkin radalla jo huomisaamuna, kun hän kilpailee Heimliche Liebellä Suomen aikaa klo 9 alkavassa CDI4*-tasoisessa Grand Prix'ssa.

Tulokset - Grand Prix

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti