keskiviikko 29. helmikuuta 2012

Steffen Petersille viikonloppuna kaksi voittoa uudella kisakumppanillaan

Yhdysvaltalainen Steffen Peters otti viikonloppuna kaksi voittoa uudella kisakumppanillaan Legolas (Laomedon - Florestan II) Burbankissa, Kaliforniassa. Peters voitti 10-vuotiaalla ruunalla ensin perjantain Grand Prix'n tuloksella 71 % ja lauantain Olympic Grand Prix Specialin tuloksella 74,289 %. Ratsukko on tehnyt yhteistyötä vasta kahden kuukauden ajan. Kyseessä oli hevosen ensimmäinen kansainvälisen tason Grand Prix -kisa ja ylipäätään hevosen ensimmäiset startit yli viiteen vuoteen lukuunottamatta yhtä kansallisen tason GP-kisaa tammikuussa.

Petersin sponsori Akiko Yamazaki, joka omistaa myös Petersin ykköshevosen Ravelin, osti Legolaksen viime vuoden lopulla Ullrich Kasselmanilta. Kasselman on kouluttanut hevosen GP-tasolle ja se on kipaillut Saksassa 5-vuotiaana ikäluokkakisoissa Insa Hansenin ratsastamana.

Tuoreen ratsukon yhteistyö on lähtenyt sujumaan jopa ennakko-odotuksia paremmin, sillä Peters arvioi hevosen tullessa hänelle, ettei tule kilpailemaan sillä kolmeen-neljään kuukauteen. Nyt ratsukko on kuitenkin suoritunut erinomaisin tuloksin CDI-W-kisoista vain kahden kuukauden yhteistyön jälkeen.  


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti