maanantai 6. helmikuuta 2012

Edward Gal ja kumppanit solmivat pitkän sponsorisopimuksen

Edward Gal, Hans Peter Minderhound ja Nicole Werner ovat solmineet 10 vuotta kestävän sponsorisopimuksen itävaltalaisen Gaston Glockin kanssa. Muunmuassa asebisneksellä omaisuutensa luonut 82-vuotias Glock ja hänen 31-vuotias vaimonsa Kathrin Glock pyörittävät isoa valmennuskeskusta Itävallassa.

Yhteistyösopimuksen myötä on tarkoitus etsiä sopivia nuoria hevosia, kouluttaa ne Grand Prix -tasolle ja ohjata niistä oikeat kansainväliselle kisauralle. Glockin valmennuskeskusta on myös tarkoitus laajentaa Hollantiin, josta käsin Gal ja kumppanit voivat toimia. Lisäksi Gal, Minderhound ja Werner tulevat jatkossa vierailemaan säännöllisesti Itävallassa valmentamassa, kouluttamassa sekä jakamassa omaa osaamistaan eteenpäin.

Samassa yhteydessä Glock osti Minderhoundin kilpailuttaman KWPN-jalostusoriin Tango (Jazz - Contango). Kaupan myötä varmistui, että ori pysyy Minderhoundin käytössä ainakin kesän olympialaisiin asti. Minderhoundilla on Tangon ohella myös kaksi muuta mahdollista olympiaratsua, ori Whitney van 't Genthof ja tamma Donna Silver.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti