sunnuntai 31. toukokuuta 2015

FWB-ori Duendecillo P 12. Ruotsin mestaruuksissa

Anne Niemen kasvattama ja omistama FWB-ori Duendecillo P (Don Romantic - Mid-West Ibi-Light) oli mukana Ruotsin mestaruuksissa ja sijoittui lopputuloksissa hienosti sijalle 12. Perjantain ensimmäisessä osakilpailussa Jeanna Högbergin ratsastama ori oli prosentein 66,620 15. ja viimeinen kür-finaaliin mukaan päässyt. Kaikkiaan luokassa starttasi 29 ratsukkoa.

Tämänpäiväisessä GP Kürissa Duendecillo paransi sijoitustaan ollen yhdeksäs 70 prosentin rajan rikkoneella suorituksella (70,425 %). Högbergin ja Duendecillon sijoitus kokonaiskisassa oli hyvätasoisessa kisassa hienosti 12. Ruotsin mestaruuden vei nimiinsä Patrick Kittel moninkertaisella arvokisaratsullaan Scandicilla (Solos Carex - Amiral). Jennie Larsson Zircoon Spring Flowerilla (Painted Black - Armstrong) otti hopeaa ja pronssille ratsasti Kristian von Krusenstierna Bigglesillä (Briar - Krevad). Maria "Mascha" Colliander oli mukana tuomaristossa kummassakin osakilpaluluokassa.

Duendecillo jää nyt pienelle kilpailutauolle ja matkustaa ensi viikolla Suomeen hoitamaan jalostusvelvoitteitaan omistajansa Anne Niemen tallille Vöyrille.