torstai 14. toukokuuta 2015

Suomalaistuloksia kansainvälisiltä radoilta Saksasta ja Tanskasta

Hampurissa CDI4*-kisoissa Suomen väreissä ratsastaa tänä viikonloppuna Kristina Böckmann. Hän sai hevosellaan Der Kleine Lord (Danone - Donnerschwee) 64,380 prosentin tuloksen Grand Prix'ssa ollen tuloslistalla 30. luokassa, johon osallistui peräti 37 ratsukkoa. Luokassa oli mukana myös Katja Kuistilan omistama Dressaman (Dressage Royal - Sion), jota ratsastaa Wolfgang Schade. Tämän ratsukon tulos oli 66,620 prosenttia ja sijoitus 17.

Tulokset

Emma Kanerva kilpailee Münchenissä CDI3*-kisoissa hevosilla Flynn PCH (Falsterbo - Walt Disney I) ja Heimliche Liebe (Hohenstein - Davignon I). Heimliche Liebe, jolla Kanerva kilpaili jo muutama vuosi sitten, siirtyi välillä espanjalaisen Barbanconin perheen omistukseen, mutta on sittemmin palannut takaisin Kanervan työnantajan Hubertus Schmidtin talliin. Tänään Kanerva ja 15-vuotias tamma tekivät tuloksen 65,560 prosenttia, jolla ratsukko löytyi tuloslistan sijalta 15. Kisoissa on mukana tukku Eurooppaan kilpailemaan saapuneita yhdysvaltalaisratsukoita, joiden joukossa on mm. Steffen Peters - Rosamunde. Rosamundeahan kilpailuttu aikanaan nuorten hevosten luokissa Henri Ruoste. Vasta 8-vuotias Rosamunde on aloittanut uransa GP-tasolla hyvin Yhdysvalloissa ja jatkoi menestyksen tiellä myös Münchenissä sijoittumalla toiseksi yli 72 prosentin tuloksella.

Kanerva ratsasti Inter II -luokassa Flynn PCH:lla 65,868 prosentin tuloksen ollen seitsemäs kahdeksan ratsukon luokassa.

Tulokset

Nuoret suomalaisratsastajat Julius von Staff-Reitzenstein Stepdancerilla, Anna Tallberg Fernet D:llä ja Terhi Lehtimäki Wilma II:lla kilpailevat Tanskan Odensessa. von Staff-Reitzenstein oli tänään 22., Tallberg 27. ja Lehtimäki 28. 38 ratsukon luokassa.

Tulokset

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti