torstai 21. toukokuuta 2015

Suomen mestaruudet ratkotaan viikonloppuna Ahvenanmaalla

Suomen mestaruuksista kamppaillaan tulevana viikonloppuna Ahvenanmaalla kaikissa ikäryhmissä poniratsastajista senioreihin. Seniorien GP-tasolla käytävään mestaruuskisaan on ilmoittautunut seitsemän ratsukkoa. Vahvimmat ennakkosuosikit ovat viimevuotista kultamitaliaan puolustava Eevamaria Porthan-Broddell Solos Lacanilla sekä pronssia vuosi sitten ottanut Elisabet Ehrnrooth Wizard II:lla.

Nuorissa ratsastajissa osallistujia on 14, joiden joukossa mm. täksi kaudeksi nuoriin ratsastajiin siirtynyt kaksinkertainen juniorien Suomen mestari Susanna Therman Dragonheartilla sekä viime viikolla Odensen kansainvälisissä kisoissa startanneet ratsukot Anna Tallberg - Fernet D ja Terhi Lehtimäki - Wilma II.

Junioreiden mestaruustaistoon on osallistumassa 17 ratsukkoa ja ponien 16. Kummassakin ikäryhmässä on useampia ratsukoita, jotka ovat menestyneet hyvin kauden tähän astisissa kisoissa. Poniratsukoiden kovimpaan kärkeen kuuluva viime vuoden mestari Ida-Lotte Peltoniemi ei osallistu SM-kisoihin, hän suuntaa viikon päästä Saksaan valmistautumaan Hagenin kesäkuisiin kansainvälisiin kilpailuihin.

 Senioreiden finaali eli kür lähtetään Ylen TV2:ssa sunnuntaina klo 15.30 alkaen.

SM-kisoihin ilmoittautuneet

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti