sunnuntai 31. toukokuuta 2015

CDI5* Aachen: Stegarsilla onnistunut GP Kür

Terhi Stegars ja Axis TSF tekivät tänään erittäin onnistuneen ohjelman Aachenin CDI5*-kisojen GP Kürissä. Stegarsin kür-ohjelma onnistui kokonaisuudessaan hyvin ja myös ratsastaja itse oli tyytyväinen suoritukseensa. "Olen ihan supertyytyväinen kaikkeen muuhun paitsi pisteisiin. Tämä oli yksi parhaimmista küreistäni, Richardin (White, Stegarsin valmentaja) mukaan paras mitä olen ikinä ratsastanut, ja moni muukin kehui sitä. Ratsastan mielelläni näin hyvällä fiiliksellä, hevonen oli hieno - vaikka pisteet sitten ovat mitä ovat", Stegars totesi. Tuomaristo antoikin hienosta ohjelmasta varsin kitsaasti pisteitä, vaikka prosentit olivatkin hyvät, 73,550. Hienosti vaikuttavan musiikin tahtiin ratsastetulla ehjällä ja teknisesti vaativalla suorituksella olisi kuitenkin voinut odottaa enemmän.

Prosentit oikeuttivat lopputuloksissa samaan sijoitukseen kuin eilenkin eli 11. tilaan. Kovatasoisen kürin voittoon ratsasti Ruotsin Tinne Vilhelmson-Silfvén Don Auriellolla tuloksella 82,475 prosenttia.

Stegars jatkaa Aachenin jälkeen hyvillä mielin valmistautumista kohti EM-kisoja. Hänen tarkoituksenaan on kilpailla yksi tai kaksi kertaa ennen EM-kisoja, jotka järjestetään elokuussa samoimma maisemissa kuin tämän viikonlopun kisa. "Odotan innolla EM-kisoja ja kaksi kansainvälistä sijoitusta taskussa on mukava palata kotiin", summasi Stegars.

Tulokset

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti