perjantai 1. toukokuuta 2015

Suomalaistuloksia kansainvälisiltä radoilta

Suomalaisratsukoita kilpailee tänä viikonloppuna useammassakin kisassa eri puolilla Eurooppaa. Tämän päivän parhaasta tuloksesta vastasi voitokasta Puolan turneeta jatkanut Eevamaria Porthan-Broddell Solos Lancanilla. Ratsukko otti voiton Grand Prix'ssa Puolan Radzionkowissa CDI3*-kisoissa prosentein 69,020. Elisabet Ehrnrooth ja Wizard II sijoittuivat samassa luokassa kolmanneksi tuloksella 67,360. Kisojen kolmas suomalainen, Anna-Leena Meller Mauserilla oli kahdeksas.

Tulokset

Emma Kanerva puolestaan kilpailee Saksan Mannheimissa niin ikään CDI3*-tasolla. Tällä kertaa hänen ratsunaan on Lord of Lennox vF. Ratsukko oli 25 osallistujan Grand Prix'ssa 13. prosenteilla 67,620.

Tulokset

Englannissa valmentautuva kolmikko Niina Nilosaari - Kom Ragdoll, Kikka Suomio - Flourian ja Kira Kanerva - Dorazio ovat mukana Ranskan Saumurissa CDI3*-kisoissa. Myös heillä oli tänään ohjelmassa Grand Prix. Parhaiten heistä sijoittui Nilosaari, joka oli 29 ratsukon luokassa 20. tuloksella 64,080 prosenttia. Suomio oli 21. (64,060 %) ja Kanerva 23. (62 %).

Tulokset

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti