maanantai 25. toukokuuta 2015

CDI4* Wiesbaden: Kanervalle vaihtelevaa menestystä Heimliche Liebellä ja Sini Solinalla

Emma Kanerva osallistui viikonloppuna Wiesbadenin CDI4*-kisoihin kahdella hevosella, Heimliche Liebellä ja Sini Solinalla. Molemmat hevoset olivat mukana lauantaina Grand Prix'ssa ja tekivät suoritukset, jotka sisälsivät paljon hyviä osuuksia, mutta myös kalliita virheitä. Sini Solinan sijaluku oli 23. ja prosentit 66,180, Heimliche Liebe puolestaan oli 26. prosentein 64,960.

Heimliche Liebe jatkoi eilen illalla pidettyyn GP Küriin, joka ratsastettiin iltavalaistuksessa vasta klo 21 alkaen. Kanerva ratsasti elegantilla tammalla Sini Spiritille aikanaan suunnitellun kür-ohjelman tehden ehjän ja paikoitellen hyvinkin näyttävän suorituksen, joka palkittiinkin hyvillä prosenteilla 72,100. Ratsukon sijoitus oli lopulta seitsemäs varsin nimekkäässä seurassa, voiton  nimittäin vei Saksan Isabell Werth El Santolla yli 80 prosentin tuloksella.

Kanerva päätti Wiesbadenin kisarupeaman tämänpäiväiseen Grand Prix Specialiin Sini Solinalla. GP-tasolla vielä kokematon tamma aloitti ohjelman erittäin hyvin ollen raviohjelmassa 75 prosentin vauhdissa piaffiin asti. Siinä Sini Solina teki Sini Spiritit ja nousi kahdelle jalalla aivan C-tuomarin edessä. Kyseisestä ja sitä seuranneesta arvostelukohdasta ratsukko sai vain ykkösiä ja kakkosia, joten vaikka suoritus oli loppuohjelman osalta lähes virheetön, jäi tulos tällä kertaa vain 64,490 prosenttiin. Positiivista oli kuitenkin se, että ensimmäisen täysin epäonnistuneen piaffin jälkeen Sini Solina esitti vielä myöhemmin ohjelmassa piaffia onnistuneesti kaksi kertaa.

Tulokset

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti