sunnuntai 26. huhtikuuta 2015

Kanerva neljäs ja kuudes Hagenissa

Emma Kanerva nappasi tänään kaksi sijoitusta Hagenin Horses & Dreams -kisojen päätöspäivänä pidetystä kansallisesta Louisdor-Preis-karsintaluokasta. Louisdor-Preis on tarkoitettu 8-10-vuotiaille hevosille ja se on tasoltaan ns. nuorten hevosten Grand Prix. Kanervan kahdesta ratsusta tänään onnistui paremmin Flynn PCH, joka sijoittui neljänneksi prosentein 71,372. Ensimmäisenä luokassa startannut ratsukko teki rikkeettömän ohjelman. Flynn PCH on elegantti hevonen, joka liikkuu näyttävästi ja sai hyvät arvosanat niin ravista kuin laukastakin.

Kanervan toinen ratsu Capo oli tämänpäiväisellä suorituksellaan kuudes tuloksella 71,023 prosenttia. Paljon potentiaalia ja mm. ilmavan ravin sekä suuren ja voimakkaan laukan omaavalle Capolle tuli tänään virhe vaihtosarjassa jokaisella askeleella, lisäksi siirtymisissä piaffin ja passagen välillä oli pientä haparointia. Sen sijaan mm. laukkapiruetit onnistuivat erinomaisesti. Myös Capo sai hyvät arvostelut askellajeistaan. Kanerva itse oli tyytyväinen tällä tasolla vielä kokemattomaan ratsuunsa.

Luokassa, jossa nähtiin useita erittäin laadukkaita hevosia, voiton vei selvästi Sönnke Rothenberger 8-vuotiaalla Cosmolla prosentein 77,442.

Tulokset

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti