keskiviikko 22. huhtikuuta 2015

Becksille ja Damon Hillille voitto ensimäissessä kansainvälisessa startissa

Jill-Marielle Becks ja Damon Hill jatkoivat viime viikonloppuna voitokkaasti alkanutta kisauraansa Hagenin Horses & Dreams -kisoissa tänään. Tuloksena ratsukon ensimmäisestä kansainvälisestä startista, joka tapahtui pikkukierros-tasolla, oli mikäpä muukaan kuin voitto ja jälleen mainioin prosentein 79,211.

Kyseisen Prix St. Georges -luokan osallistujalista oli muutenkin mielenkiintoinen, sillä toiseksi sijoittui jalostusori Callaho's Benicio ruotsalaisen Jessica Anderssonin ratsastamana. DWB-jalostuksessa menestystä niittänyt KWPN-ori Blue Hors Zack ja Daniel Bachmann Andersen puolestaan sijoittuivat neljänneksi. Sijoittuneiden joukossa oli myös Damon Hilliä aikaisemmin luotsannut Helen Langehanenberg, joka oli viides hevosella Diamigo OLD.

Kansalliseen Louisdor-Preisin karsintaluokkana toimivaan "nuorten hevosten" Grand Prix'hin on ilmoittautunut Emma Kanerva hevosilla Capo ja Flynn PCH sekä Saksan lipun alla ratsastava Kaarina Böckmannin (os. Rangell) tytär Kristina Böckmann hevosella Der Kleine Lord.

Kisoja voi seurata suorana lähetyksenä ClipMyHorse.TV:n kautta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti