tiistai 7. huhtikuuta 2015

Damon Hill palaa kilparadoille

Yksi viime vuosien menestyneimmistä saksalaisratsuista, Helen Langehanenbergin aiemmin kilpailuttama jalostusori Damon Hill palaa kilparadoille uuden ratsastajan kanssa. Menestystä korkeimmalla mahdollisella tasolla eli olympialaisissa, MM- ja EM-kisoissa niittänyt ori ei kuitenkaan tee paluuta näille areenoille vaan se nähdään seuraavaksi nuorten ratsastajien luokissa omistajaperheensä tyttären Jill-Marielle Becksin ratsastamana.

Vasta 17-vuotias Becks saisi ikänsä puolesta kilpailla vielä junioriluokissa, mutta 15-vuotiaan Damon Hillin rautaisen kokemuksen takia ratsukko aloittaa suoraan nuorten ratsastajien luokista. Ensimmäiset kisat ovat näillä näkymin jo tässä kuussa, kun Becks ja Daimon Hill osallistuvat Preis der Besten -kisan karsintaan. Toukokuussa järjestettävä Preis der Besten on pakollinen katsastuskilpailu Saksan maajoukkueeseen pyrkiville poni-, juniori- ja nuorille ratsastajille.

Becks ja Damon Hill nähtiin ensimmäistä kertaa yhdessä yleisön edessä jo viime kuussa, kun pari esiintyi vakuuttavasti Equitana-messujen orinäytöksessä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti