maanantai 6. huhtikuuta 2015

CDI3* Stadl Paura: Kanerva aloitti kansainvälisen kauden sijoituksilla

Emma Kanervan tämän kauden ensimmäiset kansainväliset kisat onnistuivat varsin hyvin. Hän otti kaksi sijoitusta pitkältä tauolta palanneella Lord of Lennox vF:lla ollen neljäs sunnuntain Grand Prix'ssa ja viiden tämän päivän GP Kürissä. GP:ssa tulos oli 68,120 % ja GP Kürissä mukavat 71,500 %.

Kanervalla oli Itävallassa mukanaan myös Sini Solina, jolle kisat olivat ensimmäiset kansainvälisellä tasolla. Kilpailukokemuksen puute tällä tasolla näkyi ratsukon suorituksissa, joten se jäi vielä ilman sijoituksia. Sini Solina oli Grand Prix'ssa 12. reilun 64 prosentin tuloksella 19 osallistujan joukossa ja GP Specialissa 10. hieman päälle 66 prosentin tuloksella.

Suomalaisratsastaja oli tyytyväinen kansainvälisen kauden aloitukseensa. Hänen kauden päätavoitteenaan ovat EM-kisat. "Toivon, että jompikumpi hevonen pääsisi mukaan EM-kisoihin. Lennox on niistä kokeneempi ja varmempi, mutta Solinalla tähtään Rioon. Se tarvitsee lisää kokemusta ja kisoja alle sekä voimaa. Sen kanssa on käyty pitkä tie, ja etenemme ihan rauhassa", totesi Kanerva.

Kisojen toinen suomalaisratsukko, nuorissa ratsastajissa kilpaileva Julius von Staff-Reitzenstein otti perjantain kuudennen tilan lisäksi myös toisen sijoituksen oltuaan nuorten ratsastajien kürissä yhdeksäs (67,292 %).

Tulokset

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti