tiistai 16. huhtikuuta 2013

Viikolla 16 kilpaillaan...

Tällä viikolla Saksan Hagenissa CDI4* Horses & Dreams -kisoissa ovat isolla kierroksella mukana Stella Hagelstam Soraya II:lla ja Mikaela Lindh Skovlunds Más Guapolla. Hagelstam starttaa myös pikkukierroksella tammalla New Hill Julitrea. Hänen lisäkseen myös Emma Kanerva on pikkukierroksen osallistujalistalla Fiaro Lacendosilla.

Vaikka maailman kärkiratsukon puuttuvatkin tällä kertaa lähtölistoilta, on mukana tukku mielenkiintoisia nimiä kuten Yhdysvaltojen Steffen Peters uudella ykköshevosellaan Legolas sekä Tanskan Andreas Helgstrand vain muutama viikko sitten hankkimallaan nousevalla tähdellä Akeem Foldagerilla. Pikkukierrosta on ohjelmassa keskiviikkona ja torstaina, kansainväliset GP-luokat puolestaan ratsastetaan perjantaina ja sunnuntaina. Kisoja voi seurata livenä ClipMyHorse.TV:n kautta huomisaamun klo 9 Suomen aikaa käynnistyvästä Prix St. Georgesista alkaen.

Kisojen kotisivut

Tämänhetkisen tiedon mukaan SRL ei ole keskeyttämässä kilpailutoimintaa Suomessa havaittujen EHV-1-tartuntojen takia, koska uusia tapauksia ei ole tullut ilmi. Näin ollen kansallinen kausi jatkuu tulevana viikonloppuna Vantaan Poni-Haassa, jossa on luokkia nuorille hevosille, poneille ja junioreille sekä avoimet Prix St. Georges ja Inter II Special. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti