maanantai 22. huhtikuuta 2013

Romanov siirtyi Galilta Minderhoundin ratsastettavaksi

Jalostusori Romanov on siirtynyt Edward Galilta hänen kumppaninsa Hans Peter Minderhoundin ratsastettavaksi. Hollantilanen Gal kilpaili Romanovilla reilun vuoden ajan, mutta keskittyy nyt kahteen muuhun GP-ratsuunsa, viime aikoina erinomaisesti menestyneeseen Undercoveriin ja jo 18-vuotiaaseen Next Oneen.

Galin ja Minderhoundin sponsori, itävaltalainen Glock osti Romanovin alkuvuodesta tanskalaiselta Blue Hors -siittolalta. Keskeisenä syynä nyt tapahtuneeseen ratsastajanvaihtoon on taata kummallekin Glock-ratsastajalle Hollannin parhaimmistoon kuuluva hevonen kesän EM-kisoja silmälläpitäen. Glockin mukaan Romanovilla on hollantilaisista kouluhevosista parhaat tulokset heti Cornelissenin Parzivalin ja Galin Undercoverin jälkeen. Minderhound starttasi Romanovilla ensimmistä kertaa menneenä viikonloppuna ottaen voiton kansallisesta GP-luokasta reilun 72 prosentin tuloksella.

Minderhoundilla on Romanovin lisäki kolme muuta GP-hevosta käytössään: Tango, Withney van't Genthof ja äskettäin niin ikään Glockin omistukseen siirtynyt Lord of Loxley.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti