maanantai 22. huhtikuuta 2013

Terhi Stegarsille voittoja ja sijoituksia Luxemburgissa kansallisella tasolla

Terhi Stegars kilpaili viikonloppuna menestyksekkäästi Luxemburgin Beaufortissa järjestetyissä kansallisissa kilpailuissa. Stegars otti useita voittoja ja sijoituksia aina nuorten hevosten luokasta GP-luokkiin asti. Viikonlopun merkittävimmät sijoituksest olivat voitto Axis TSF:lla sekä Grand Prix'ssa (71,7 %) että Grand Prix Kürissä (75,96 %), jossa Stegars otti myös kakkostilan Lord Lucianolla (72,1 %).

Niin sanotussa nuorten hevosten Grand Prix'ssa tuli niin ikään kaksoisvoitto. 11-vuotias Lord Luciano, joka kilpaili GP-tasolla nyt toista kertaa, oli ykkönen ja vasta 8-vuotias ensimmäisen GP-starttinsa tehnyt Dalou Shan kakkonen.

GP-voitot Axiksella toivat Stegarsille International Cupin ykköstilan kyseisten luokkien parhaan yhteistuloksen tehneenä. Cupin toinen sija meni Isabel Constantinille (LUX) ja kolmas sija Cornelia Dührille (GER). Lisäksi Stegars vei nimiinsä pikkukierros-tasolla kilpaillun Coupe de Luxemburgin, joka on avoin kaikille luxemburgilaisia seuroja edustaville ratsastajille. Sascha Scchultz (LUX) oli kilpailun kakkonen ja Fie Skarsö (DEN) kolmas.

Tulokset (päivittyvät lähipäivinä)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti