perjantai 12. huhtikuuta 2013

Emma Kanervalle uusi SINI-hevonen

Emma Kanerva on saanut käyttöönsä uuden SINI-sponsorihevosen. Kanervan uusi ratsu on jalostukseen hyväksytty 7-vuotias hannover-ori Tannenhof's Rousseau Noir (Rousseau - Del Piero), joka tulee jatkossa saamaan uuden kilpailunimen. Kanerva piti hevosesta heti ensi tapaamisesta lähtien ja kolmen viikon kokeilujakso kotitallilla vain vahvisti tunnetta.

Musta ori on ollut viime ajat pääasiassa jalostuskäytössä, mutta kilpaillut kuitenkin aiemmin menestyksellä nuorten hevosten luokissa mm. Anja Plönzken ratsastamana. Aikanaan oritestissä Rousseau Noirin vahvuuksia olivat erityisesti hyvä ratsastettavuus sekä perusaskellajit.

Kanervan mukaan ori on luonteeltaan rauhallinen ja helppo käsitellä. Nyt tarkoitus on keskittyä yhteistyön kehittämiseen ja oriin kunnon kohotessa koulutustason nostamiseen. Rousseau Noir on hankittu Rion vuoden 2016 olympialaisia ajatellen.

Sopivasti, vain muutama viikko sitten, Sini Santokselle - yhdelle Kanervan ratsuista - löytyi uusi omistaja, mikä edesauttoi rahoituksen järjestymistä uudelle hankinnalle. Vaikka Sini Santos oli ehtinyt esiintyä jo GP-radoillakin, ei se kuitenkaan välttämättä olisi kapasiteetiltaan ollut riittävä suurimpien kisojen finaaliin. Näin ollen se sai tehdä tilaa, toivon mukaan, vielä lupaavammalle ratsulle. Kanervalla on uuden hevosen lisäksi käytössään kaksi muuta SINI-hevosta: ykköshevosensa Sini Spirit sekä 10-vuotias Sini Solina.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti