keskiviikko 17. huhtikuuta 2013

CDI4* Hagen: Kanerva ja Hagelstam starttasivat ensimmäisten joukossa Prix St. Georgesissa

Suomalaisratsukot Emma Kanerva - Fiaro Lacendos (Fürst Piccolo - Rapallo) ja Stella Hagelstam - New Hill Julitrea (Revan - Alcatraz) ovat jo suorittaneet oman osuutensa Hagenin Horses & Dreams -kisat avanneessa Prix St. Georgesissa. Suomalaiset starttasivat luokan alkupäässä peräti 34 osallistujan luokassa.

Emma Kanervan ja 9-vuotiaan Fiaro Lacendoksen tulos oli tänään 66, 895 prosenttia. Pisteiden valossa ratsukon suoritus oli tasainen ilman suuria virheitä. Ohjelman kahdeksikot tulivat avotaivutuksesta ja laukannostosta.

Stella Hagelstamin 8-vuotias FWB-tamma New Hill Julitrea vaikutti paikoitellen hiukan hätäiseltä ja ohjelmassa oli osittain tämän johdosta pientä epätasaisuutta. Raviohjelma oli suorituksen parasta antia ja sen ajan ratsukko olikin lähes 70 prosentin tasolla. Kiireinen käyntiosuus laski pisteitä ja ratsukon lopullinen tulos oli 63,816 prosenttia. New Hill Julitrea väläytteli etenkin ravissa todella näyttävää liikkumista. Tammalla on tällä tasolla vasta muutama startti takanaan, joten onkin mielenkiintoista nähdä mihin asti se tuloslistoilla yltääkään, kun kisakokemusta karttuu lisää.

Tällä hetkellä, kun 10 ratsukkoa on suoriutunut tehtävästään, Kanerva on neljäntenä ja Hagelstam sijalla kahdeksan.

Online-tulostpalvelu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti