torstai 21. maaliskuuta 2013

Ratsuoripäivät 2013: Rivit harvenivat entisestään

Oripäivillä oli tänään välipäivä, mutta huomenna jatketaan jälleen täyttä vauhtia eteenpäin. Eiliset askellaji- ja estekoe I karsivat osallistujajoukkoa entisestään. Huomiseen askellaji- ja estekoe II:een 3-vuotiaista askellajioriista jatkaa vain kaksi: Pin Rock's Bonaparte ja Wallstreet Brown Velvet, jotka ovat molemmat samasta isäoriista, Pin Rock's Black Velvetistä. Jatkosta karsiutuneista Haselkaiser sai rakennepisteet 33 (7-7-7-6-6) ja Zackson pisteet 37 (8-8-8-7-6). Oripäivät askellajioriiden ryhmässä aloittanut Auriello puolestaan jatkaa perjantaina koetta esteoriiden joukossa.

Suorituskyvynkokeeseen osallistuvista askellajioriista Rancio karsiutui jatkosta. Näin ollen huomenna oman ratsastajan kanssa suoritettavassa estekoe II:ssa nähdään oriit Jean Baptiste Carrus ja Lafayette II.

Tarkennukseksi oriiden jaosta kolmeen ryhmään (este, askellaji ja ns. yleinen): ns. yleisessä ryhmässä ovat oriit, joita tarjotaan ratsuponijalostukseen. Kyseinen ryhmä on avoinna ratsuponikantakirjan pääosaston vaatimukset täyttäville 3-6 -vuotiaille ratsuponi-, rotuponi-, täysveri- ja puoliverioriille, joiden testivaatimukset on määritelty säkäkorkeuden mukaan. Oriiden maksimisäkäkorkeus on 160cm.

Tuloksia keskiviikolta
Perjantain aikataulu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti