sunnuntai 10. maaliskuuta 2013

CDI3* Vidauban: Suomalaisille lisää sijoituksia

Emma Kanerva ja Sini Spirit ottivat eilen kakkossijan Vidaubanin Grand Prix Specialissa. Ratsukon tulos oli kauden ensimmäisessä ulkokilpailussa lupaava 72,271 prosenttia. Luokan voitti britti Carl Hester 11-vuotiaalla ruunalla Dancers with Wolves 73,5 prosentin tuloksella. Suomalaismenestystä täydensi Stella Hagelstamin neljäs sija Soraya II:lla ratsukon ennätystuloksella 70,271 prosenttia. "Tämä oli vasta toinen specialimme. Ohjelma sopii hyvin Sorayalle, sillä passage ja raviohjelma lisäyksineen ovat sen parhaita puolia. Ratamme oli kokonaisuudessaan ehjä ja hyvä", Hagelstam kertoi.

Hagelstamilla oli luokan jälkeen edessään toista tuhatta kilometriä pitkä kotimatka, mutta hän oli siitä huolimatta erittäin tyytyväinen kahden viikon kilpailukiertueesta Ranskan Rivieralla. "Soraya on aikuistunut, se on vahvempi ja tasapainoisempi. Vaikka sääolosuhteet ovat olleet hankalat, täällä on myrskynnyt ja satanut paljon vettä, kisat on järjestetty loistavasti. Osa lähti jopa kesken kisojen kotiin huonon sään vuoksi, mutta me suomalaiset emme sateen takia, ja 2000 kilometrin matkan jälkeen, lähde kotiin."

Kanerva otti lauantaina sijoituksen myös Inter I:ssä, jossa hän oli Sini Solinalla kymmenes tuloksella 63,895 prosenttia.

Tänään Kanerva oli Grand Prix Kürissä seitsemäs hevosella Dark Diamond prosentein 63,875.

Tulokset

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti