sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

CDI-W 's-Hertogenbosch: Stegars 12. GP Kürissä

Terhi Stegars oli lopulta 12. eilisessä 's-Hertogenboschin Grand Prix Kürissä. Voiton otti ensimmäistä kertaa uuden kür-ohjelmansa kisoissa esittänyt isäntämaa Hollannin Adelinde Cornelissen Jerich Parzivalilla tuloksella 85,900 prosenttia. Cornelissenin maanmies Edward Gal teki Glock's Undercoverin kanssa kisasta kuitenkin jännittävän jääden voittajasta vain niukasti. Hänen tuloksensa oli 85,100 prosenttia.

Vaikka Stegarsin tulos pisteiden valossa olikin hyvä, ei hän itse kuitenkaan ollut suoritukseensa täysin tyytyväinen: "Hevonen tuntui väsyneeltä kuumassa kisahallissa ja jouduin auttamaan sitä paljon. Axis ei ole luonnostaan kuuma, eikä se innostunut, kun vaihdoimme kylmästä verryttelystä areenalle." Stegarsin tavoitteet ovat korkeammalla ja hän tietää, että Axiksella on kapasiteettia nostaa tulostasoaan entisestään. "Axis on luonteeltaan mukavuudenhaluinen. Kun sen saa oikealle mielelle, se on todella hyvä. On vain ajan kysymys, että asiat loksahtavat paikoilleen ja saan ylläpidettyä tarvittavan energian myös radalla", Stegars toteaa.

Eilisessä luokassa oli kyse kauden viimeisestä World Cupin osakilpailusta. Jäljellä on siis enää finaali, joka ratsastetaan huhtikuun lopulla Göteborgissa, Ruotsissa. Finaalissa kilpailee yhdeksän kauden aikana eniten pisteitä kerännyttä ratsukkoa. Länsi-Euroopan liigan ykkönen oli Saksan Kristina Sprehe. Finaalissa kilpailee myös viime kauden voittoa puolustava Cornelissen.

Tulokset

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti