keskiviikko 27. maaliskuuta 2013

Helgstrandille uusi, erittäin lupaava GP-ratsu

Tanskan lupaavimpiin GP-hevosiin kuuluvan Akeem Foldagerin ratsastaja tulee jatkossa olemaan Andreas Helgstrand. DWB-ruuna Akeem Foldager (Akinos - Loran) nousi kiinnostuksen kohteeksi viime vuonna sijoituttuaan ratsastajansa Joachim Thomsenin kanssa hopealla Tanskan mestaruuksissa ja voitettuaan sen jälkeen GP-luokan Falsterbossa.

Ruuna on ollut myynnissä siitä asti, kun se siirtyi Thomsenin ratsastettavaksi ja menestyksen myötä toiveissa luonnollisesti oli, että se säilyisi tanskalaisomistuksessa. Nyt nuo toiveet ovat toteutuneet, kun Andreas Helgstrand ja Hanni Toosbuy Kasprzak ovat ostaneet ruunan. Yksi osuus ruunasta säilyy myös sen aiemmalla omistajalla Patricia Florinilla, jonka nimi on tuttu meille suomalaisille hänen ratsastettuaan Suomen edustajaa New Hill Julitreaa pari vuotta sitten NHMM-kisoissa

Helgstrand on innoissaan uudesta huippuratsustaan. Vaikka hänellä on paljon lupaavia nuoria hevosia, joiden ratsastamisesta hän nauttii, on tullut aika panostaa myös hänen omaan urheilu-uraansa. Helgstrandin mukaan Akeem Foldagerin laatu ja perusta, jonka sen saama hyvä koulutus luoavat, mahdollistavat joukkuepaikan tavoittelun tulevan kesän EM-kotikisoihin. Hän kuitenkin muistuttaa tarvitsevansa aikaa ja rauhaa tutustuakseen hevoseen sekä myöntää olevansa itse hiukan ruosteessa kansainvälistä GP-tasoa ajatellen.  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti