sunnuntai 29. heinäkuuta 2012

Suomalaisratsukot saapuneet Greenwich Parkiin

Suomen olympiaratsastajien Mikale Lindhin ja Emma Kanervan hevoset Skovlunds Más Guapo ja Sini Spirit ovat majoittuneet eilen olympialaisten ratsastuksen näyttämön Greenwich Parkin talleihin. Molemmat hevoset matkustivat torstaina Kyra Kyrklundin tallille Coolhamiin, josta ne siirrettiin eilen varsinaiselle kisapaikalle Greenwich Parkiin.

Lontoon kisat ovat siitä poikkeukselliset moniin aiempiin olympialaisiin nähden, että ratsastus järjestetään lähellä muita kisapaikkoja. Näin myös ratsastajat pääsevät keskelle olympiatunnelmaa mm. asumalla muiden huippu-urheilijoiden kanssa olympiakylässä. Esimerkiksi edellisissä olympialaisissa ratsastuslajit järjestettiin Hong Kongissa kaukana kisojen päänäyttämöstä Pekingistä.

Suomalaisratsastajat olivat mukana perjantai-illan spektaakkelimaisissa avajaisissa. Iloiset Kanerva ja Lindh oli mahdollista bongata Suomen ryhmän etujoukoista heti Suomen lippua kantaneen uimari Hanna-Maria Seppälän takaa. Kanerva kertoo omassa blogissaan avajaisten olleen unohtumattomat. "Kun kävelin stadionille Suomen joukkueen kanssa en olisi voinut olla onnellisempi! Se oli mahtava hetki ja upea kokemus minulle enkä tule unohtamaan sitä koskaan!", kuvailee Kanerva tunnelmiaan.

Kouluratsastajien ensimmäinen koitos Lontoossa on tiistain eläinlääkärin tarkastus. Varsinaiset kisat pääsevät vauhtiin torstaina, jolloin on vuorossa joukkuekisan Grand Prix'n ensimmäinen osa. Ratsastajien lähtövuorot arvotaan eläinlääkärin tarkastuksen jälkeen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti