torstai 5. heinäkuuta 2012

CHIO Aachen: Terhi Stegars ja Axis TSF eivät olleet parhaimmillaan Grand Prix'ssa

Terhi Stegars ja Axis TSF eivät olleet tänään Aachenin Grand Prix'ssa aivan siinä vireessä, mitä viime aikaiset hyvät tulokset olisivat antaneet odottaa. Muun muassa vastustelu piaffissa ja hapuilu vaihtosarjassa jokaisella jättivät suomalaisratsukon tuloksen tänään 66,936 prosenttiin ja sijalle 32.

Jonkinasteisen yllätysvoiton huippunimien kansoittamassa luokassa otti Saksan Krsitina Sprehe Desperadoksella. Voittoa voi pitää yllätyksenä siksi, että Sprehe onnistui jättämään taakseen huikeat radat Saksan mestaruuskisoissa esittäneen Helen Langehanenbergin ja Damon Hill NRW:n. Sprehen voittoprosentit olivat 79,702 Langehanenbergin tuloksen ollessa 78,426 %.

Aachenin kilpailut toimivat saksalaisille viimeisenä näytönpaikkana olympialaisiin. Maan olympiajoukkue on tarkoitus nimetä heti kilpailujen jälkeen. Langehanenbergin ja Sprehen paikat näyttävät jo varmoilta, päänvaivaa valitsijoille tuottavat sen sijaan Matthias Alexander Rathin ja Totilaksen sekä Isabell Werthin tilanne. Rath joutui jäämään viimeisestä katsastuskisasta pois sairastuttuaan itse rauhaskuumeeseen. Werth puolestaan ehti jo itse ilmoittaa olevansa valmis jättämään olympiapaikan tavoittelun, koska hänen ratsuistaan El Santolla on ollut viime aikoina suuria ongelmia piaffin kanssa ja Don Johnson oli lievästi loukkaantunut. Werth osallistui kuitenkin jälkimmäisellä eiliseen GP-luokkaan ja sijoittui kolmanneksi.

Tulokset

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti