keskiviikko 4. heinäkuuta 2012

Mikaela Lindh ja Skovlunds Más Guapo valmiina olympialaisiin - Myös Kanervalla vielä mahdollisuus olympiapaikkaan

Lontoon olympialaisiin nimetyn kouluratsastajan Mikaela Lindhin ratsu Skovlunds Más Guapo läpäisi Hollannin koulumaajoukkueen eläinlääkärin tekemän tarkastuksen puhtain paperein. 14-vuotiaan tanskalaisruunan todettiin olevan hyvässä kunnossa ja valmiina viimeisteleviin harjoituksiin. Más Guapo sai kesäkuussa etujalan päkiään mustelman, minkä vuoksi se ei osallistunut Rotterdamin kansainväliseen kilpailuun juhannuksena. "Nyt voimme taas keskittyä valmentautumiseen. Masi on mieleltään virkeä ja positiivinen. Se on juuri niin hyvässä kunnossa kuin tässä vaiheessa pitääkin olla", Lindh kertoi kotitilaltaan Tanskasta.

Seuraavat kaksi viikkoa ratsukko valmentautuu kotonaan ja keventää valmennusta juuri ennen lähtöä Englantiin. "Menemme Kyran luo Englantiin tekemään viimeistelyharjoituksia ennen siirtymistä kisapaikalle."

Lontoon kouluratsastuskilpailu alkaa 2.-3.8. Grand Prix –ohjelmalla, joka on ensimmäinen joukkuekilpailu ja karsintakilpailu henkilökohtaisille ratsukoille. Toinen joukkue- ja karsintakilpailu, Grand Prix Special, kilpaillaan 7. elokuuta. Karsintaluokkien 18 parasta ratsukkoa jatkaa henkilökohtaiseen finaaliin, joka ratsastetaan 9. elokuuta.

Emma Kanervalla edessään ratkaisun hetket  
Suomella on vielä mahdollisuus saada toinen kouluratsastaja Lontoon olympialaisiin. Ensi maanantaina maat nimeävät lopulliset kouluratsastusjoukkueensa. Jos joku paikoista jää käyttämättä, siirtyy se ensimmäisenä varasijalla olevalle Emma Kanervalle. "Lähinnä kyse on uusi-seelantilaisesta kouluratsastajasta Vanessa Waystä, joka hakee toista tarvittavaa tulostaan Hartpuryn kilpailusta Englannista tänä viikonloppuna. Vaikka ratsastaja on jo ylittänyt olympialaisten karsintarajat, vaatii Uusi-Seelanti kahta korkeampaa tulosta, ennen kuin hänet valitaan", Suomen Ratsastajainliiton urheilujohtaja Aki Ylänne kertoi.

Tiedote: SRL

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti