tiistai 10. toukokuuta 2011

Tuloksia viikonlopun kansallisista

Haukiputaalla kilpailtiin lauantaina sekä alue- että kansallisissa luokissa. Kilpailuissa nähtiin mukava määrä suorituksia. Kansallisen avoimen III A:n voitti Laura Sassi hevosella Black Horse Parzival prosentein 65,400. Luokan toinen oli ratsukko Hanna Kalliola - Dancing Girl II tuloksella 65,100% ja kolmas Johanna Riihijärvi Lloydilla (65,000%). Avoimessa II B-luokassa voiton otti pari Jenni Nikkarikoski - Nk Unique tuloksella 66,125% toisen ja kolmannen sijan mennessä Katariina Pajarille hevosilla Faust VI (63,750%) ja Moneta II (63,500%). Nuorille hevosille, poneille ja junioreille avoimen III B:n kärkisijat menivät nuorille hevosille. Luokan voitti Katariina Pajari Laponiuksella prosentein 68,021. Toinen oli Hanna Kalliola Kvartaalilla (66,354%) ja kolmas Raisa Francis Adoratolla (65,000%).

Tulokset

Sunnuntaina puolestaan kilpailtiin Lohjalla. Myös näissä kisoissa nähtiin runsaasti lähtöjä. Kaikille avoimen II B-luokan voitto meni pitkästä aikaa kilparadoilla nähdylle Maarit Raiskiolle, jonka ratsuna oli tällä kertaa Irbis (65,875%). Toiseksi ratsasti Maria Finne Wacpannalla tuloksella 65,125%. Komannen tilan otti Omppu Saarinen Worldlingillä prosentein 64,625%. 7-vuotis Champion sarjan ensimmäiseen osakilpailuun oli ilmoittautunut peräti 23 ratsukkoa, joista 17 nähtiin kisapaikalla. Aiempina vuosinahan 7-vuotis cupin osallistujamäärät eivät ole yltäneet aivan samalle tasolle 5- ja 6-vuotiscupien kanssa. Luokan voitti melko odotetusti Heta Leinonen viime vuoden Breeder's Prize -voittajalla Pushkinilla tuloksella 68,000%. Toinen sija meni Mia von Schantzille ja Zalzatimelle prosentein 67,250 ja kolmas sija Sophia Backlundille ja Zerleonelle, joka on talvella ollut treenattavana Holga Finkenin luona Saksassa (66,167%). Kilpailujen pääluokan, Intermediate I, voittoon ratsasti pari Elisabeth Ehrnrooth - Top Score prosentein 69,605 ennen vastaavia luokkia tällä kaudella tähän mennessä hallinnutta Emilia Kaikkosta ja Wettiner Prinziä (67,412%). Kolmas oli ratsukko Anna von Wendt - Denzel tuloksella 63,860%.