tiistai 24. toukokuuta 2011

Neljä KWPN-kouluoria läpäisi 70 päivän testin Hollannissa

KWPN-kantakirjan kevään 70 päivän testi on päättynyt. Testin läpäisi tällä kertaa neljä kouluoria.

Testin korkeimmat pisteet sai Don Tango (Contango - Jazz), jonka kokonaispisteet olivat 83,5. Ori sai mm. ratsastettavuudestaan 9. Tällä oriilla oli irtopala toisessa kintereessä, mutta orilautakunta arvioi oriissa olevan riittävästi laatua kompensoimaan tätä.

Dorado (Krack C - Rousseau) sai 82,5 pistettä. Oriin vahvuuksia olivat erityisesti käynti, ravi ja ratsastettavuus. Oria suositeltiin tammoille, joilla on riittävästi verta suvussaan ja jotka ovat luontaisesti rakenteeltaan ns. ylämäkeen.

Diegon (Negro - Don Gregory) yhteispisteet olivat 79,5. Tämä ori sai tasaisesti kahdeksikkoa mm. kaikista askellajeistaan ja ratsastettavuudestaan. Oria suositellaan käyttämään tammoille, jotka kantavat hyvin itseään.

Dream Boy (Vivaldi - Ferro) sai 78,5 pistettä. Oriin laukka arvioitiin 8,5 pisteen arvoiseksi. Sitä suositellaan käytettäväksi parantamaan sekä laukkaa että rakennetta.

Testin aikana matkasta jäi Doi Doi Doi
(Vivaldi - Gribaldi), jonka röntgenkuvista löytyi huomattavia muutoksia sädeluussa viime vuotisiin kuviin verrattuna. Näin ollen ori jouduttiin lähettäämään kotiin kesken testin. Myös Dude (Vivaldi - Havidoff) joutui keskeyttämään testin, koska se alkoi ontua. Se saa kuitenkin jatkaa testin loppuun syksyllä. Aivan kalkkiviivoille mukana oli ori Dance Royal (Wynton - Flemmingh), joka sai pisteet 75,5. Oriin röntgenkuvissa oli kuitenkin huomautettavaa ja orilautakunta päätti jättää sen hyväksymättä, koska ori ei suoritunut testistä niin hyvin, että sen tulos kompensoisi terveydellisiä puutteita.


Uutinen Eurodressage.comissa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti