perjantai 27. toukokuuta 2011

Mikaela Lindh toinen Kööpenhaminassa

Mikaela Lindh sijoittui hevosellaan Más Guapo hienosti toiseksi Kööpenhaminan CDI3*-kisojen Grand Prix'ssä tuloksella 68,745 %. Lindhin taakse jäivät mm. Andreas Helgstrand ja Nathalie zu Sayn-Wittgenstein. Luokan voitti Hollannin Jenny Schreven Krawallilla (Focus - Roemer) prosentein 69,320.

Muilla suomalaisilla ei tänään ollut onni matkassa. Sekä Stella Hagelstam että Alexandra Malmström jäivät kauden kärkituloksistaan. Hagelstam oli Soraya II:lla 23 ratsukon luokassa 18. tuloksella 62,468 % ja Malmström 21. tuloksella 59,468 %. Malmströmin ratsu MD Waterford säikähti kesken radan kuulunutta kovaa ääntä ja kävi sen jälkeen ylikierroksilla. Raviosuus sujui vielä jotenkuten, mutta laukkaosuudessa tuli liikaa virheitä. Hagelstamin tamma Soraya ei ollut parhaimmillaan sateessa kuraisella ja epätasaisella pohjalla. Se suoritti pyydetyt asiat, mutta se energia ja näyttävyys, joita suorituksessa oli pari viikkoa sitten Hagenissa, puuttui tänään.

Hagelstam ja Malmström jatkavat kilpailuja huomenna lauantaina ratsastettvassa Grand Prix Specialissa. Lindh puolestaan osallistuu sunnuntain Grand Prix Küriin.

Grand Prix'n tulokset
Lauantain Grand Prix Specialin lähtölista

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti