perjantai 20. toukokuuta 2011

FEI nimennyt tuomareita arvokilpailuihin

FEI on nimennyt ne tuomarit, jotka tulevat arvostelemaan tämän vuoden EM-kilpailuissa Rotterdamissa. Kilpailuissa on käytössä seitsemän tuomarin systeemi (E, H, C, M, B, K ja F).

EM-tuomarit ovat Stephen Clarke (Iso-Britannia), Maribel Alonso (Meksiko), Evi Eisenhardt (Saksa), Wojtek Markowski (Puola), Jean Michel Roudier (Ranska), Mary Seefried (Australia) sekä tuomariston puheenjohtajana toimiva Ghislain Fourage (Hollanti). Lisäksi varalla on Gary Rockwell (USA).

Mukana on myös tuomariston toimintaa tarkkaileva valvontapaneeli, johon kuuluvat Eric Lette (Ruotsi), Uwe Mechlem (Saksa) and David Hunt (Iso-Britannia).

Myös Lontoon olympialaisten tuomariston puheenjohtaja on jo nimetty. Tähän tehtävään on valittu isäntämaan Stephen Clarke. Clarke pitää puheenjohtajuutta suurena kunniana ja toteutuneena unelmana. Tehtävään tarvittavaa kokemusta häneltä löytyy myös runsain mitoin, Clarke on tuomaroinut mm. viisi kertaa World Cupin finaalissa, kolme kertaa sekä EM- että MM-kilpailuissa ja kerran olympialaisissa. Ennen tuomarin ja valmentajan uraansa Clarke on itsekin kilpaillut kansainvälisellä tasolla ja voittanut viisi kertaa maansa mestaruuden.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti