perjantai 6. toukokuuta 2011

Stella Hagelstamilla EM-kvaalit myös toisella hevosella

Stella Hagelstam ratsasti tänään tammallaan Soraya II Grand Prix'ssä tuloksen 65,553%. Tämän tuloksen myötä hänellä on nyt myös Sorayan kanssa EM-kisoihin tarvittavat kvaalit kasassa. Hagelstam oli erittäin tyytyväinen tämän päivän suoritukseensa, Soraya liikkui hänen mukaansa innokkaasti ja kevyesti, mutta kuitenkin kuuliaisesti. Erityisesti vaativat passageosuudet sekä lisäykset sujuivat hyvin, sen sijaan laukanvaihdoissa tuli virhe. Hagelstam uskoo Sorayan pystyvän vielä parempaan, kunhan hän uskaltaa pyytää siltä radalla enemmän. Ratsukon sijoitus oli tänään 22. 25 ratsukon joukossa, kovatasoisessa seurassa. Tällä sijoituksella Hagelstam ei valitettavasti pääse mukaan sunnuntain GP Specialiin. Luokan voitti Kentuckyn MM-kisojen hopeamitalisti Laura Bechtolsheimer hevosellaan Mistral Hojris prosentein 81,489.

Hagelstamin kisakuulumisia Boen sivuilla
Grand Prix'n tulokset

Eilen, torstaina Hagelstam starttasi ratsullaan Weltmarck Intermediaire I -luokassa saaden siinä tuloksen 64,500%. Terhi Stegars osallistui myös luokkaan Fiders Legatilla, ratsukon tulos oli 66%. Stegarsin sijoitus oli 13. ja Hagelstamin 18. Luokkaan osallistui 24 ratsukkoa.

Intermediaire I tulokset

Huomenna lauantaina suomalaisista kilpailemista jatkaa Terhi Stegars oriilla Axis. Pari starttaa aamutuimaan, klo 8 alkavassa Grand Prix'ssa, josta parhaat jatkavat sunnuntain GP Küriin. Ennakkotiedoista poiketen Emma Kanerva ei osallistu Hagenin kisaan.

Lauantain GP:n lähtölista

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti