torstai 11. kesäkuuta 2015

Werthin ykköstykki Bella Rose jää pois Saksan mestaruuksista

Saksan mestaruuskisat käynnistyvät huomenna Balvessa. Jo aiemmin tuli tieto siitä, ettei Totilas alkuperäisestä suunnitelmasta poiketen kilpaile siellä. Nyt myös toinen mielenkiintoisimmista nimistä, Isabell Werthin ykkösratsu Bella Rose jättää kisat väliin. Hyvin harvakseltaan muutenkin kilpaillut tamma loukkaantui viime vuonna kesken MM-kisojen ja on sen jälkeen nähty radalla vain kerran. Bella Rosen harmina oli taannoin tulehdus toisessa polvessa ja vaikka se onkin palannut takaisin normaaliin valmennukseen, ei se vielä ole täydessä kilpailukunnossa.

Totilaksen ja Bella Rosen lisäksi hyvän hallikauden tehnyt, Sönke Rothenbergerin ratsastama Favorit joutuu jäämään niin ikään pois Balvesta lievän loukkaantumisen vuoksi.

Balven kisat ovat toinen pakollisista katsastuskisoista niille, jotka pyrkivät mukaan Saksan EM-joukkueeseen. Totilas sai luvan jättää kisat väliin ja on näin ollen edelleen mukana potentiaalisten maajoukkue-ehdokkaiden listalla. Oletettavasti tilanne on sama myös Bella Rosen kohdalla, koska maajoukkuevalmentaja Monica Theodorescu on sanonut haluavansa kotikisoihin parhaat mahdolliset ratsukot.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti