perjantai 26. kesäkuuta 2015

PM-kisat 2015: Suomen junioreille joukkuepronssia

Joukkuemitalit jaettiin PM-kisoissa Tanskassa tänään. Suomen ainoan mitalin otti junioreiden joukkue, joka sijoittui pronssille jäätyään niukasti Ruotsin taakse. Kulta meni Tanskalle. Suomen juniorijoukkueen muodostivat ratsukot Janni Martikainen - Michigan L, Miika Miettinen - Antika, Ella Paloheimo - Wolle Wolkenstein ja Karoliina Vuojolainen - Suriano N.R. Parhaasta henkilökohtaisesta suomalaissuorituksesta vastasi Martikainen sijoituttuaan viidenneksi prosentein 67,807.

Niin poni-, nuorten ratsastajien kuin pararatsastajienkin joukkueet joutuivat tyytymään neljänteen tilaan. Kulta meni poneissa ja nuorissa ratsastajissa Tanskaan ja hopea Ruotsiin. Myös pararatsastuksessa Tanska otti kultaa, hopeiset mitalit sen sijaan ripustettiin norjalaisratsastajien kaulaan.

Joukkuemitalien lisäksi myös ensimmäiset henkilökohtaiset mitalit olivat jaossa tänään, kun tämänpäiväiset ohjelmat toimivat pararatsastajien ensimmäisenä henkilökohtaisena mestaruuskilpailuna. Katja Karjalainen otti Woikoski High Flow'lla hopeaa ja Jaana Kivimäki Bellilenellä pronssia ryhmässä Ib. Ryhmässä II Teija Kurikka sai niin ikään hopeaa ratsullaan Madita.

Huomenna ovat vuorossa ponien, junioreiden ja nuorten ratsastajien henkilökohtaiset kilpailut. Seniorit kilpailevat Grand Prix Specialissa. Pararatsastajilla lauantai on välipäivä ja kür-mitalit ovat jaossa sunnuntaina.

Lähtölistat ja tulokset

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti