sunnuntai 28. kesäkuuta 2015

PM-kisat 2015: Junioriratsastaja Janni Martikaiselle hopeaa

PM-kisat on saatu päätökseen. Suomalaisittain kisojen suurin yllättäjä oli Janni Martikainen, joka otti hevosellaan Michigan L:llä eilen junioreiden henkilökohtaisen hopeamitalin kür-tuloksella 71,925 prosenttia. Martikaisen hopea oli pararatsastajia lukuunottamatta Suomen ainoa henkilökohtainen mitali koko kisoista.

Viime vuoden PM-hopeamitalisti, poniratsastaja Ida-Lotte Peltoniemi ei onnistunut tällä kertaa aivan yhtä hyvin kuin viime vuonna, mutta nappasi kuitenkin henkilökohtaisesta kisasta sijoituksen oltuaan viiden ponillaan Top Tilas.

Senioreiden luokissa parhaiten läpi koko kisojen suoriutui ensimmäistä kertaa Suomen väreissä maajoukkueessa ratsastanut Kristina Böckmann. Elisessä Grand Prix Specialissa hän sijoittui hevosellaan Der Kleine Lordilla viidenneksi prosentein 68,078. Tänään hän teki hyvän tuloksen 70,925 prosenttia GP Kürissä ollen seitsemäs ja jääden vain niukasti sijoituksilta.

Pararatsastajista ryhmässä II kilpaileva Teija Kurikka sai kürissä pronssia Maditalla, ryhmässä Ib Katja Karjalaisen ja Woikoski High Flow'n saldo oli hopeinen mitali ja Teea Ranta sijoittui viidenneksi hevosella Tornaxs P ryhmässä IV.

Tulokset

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti