sunnuntai 14. kesäkuuta 2015

Kristina Sprehelle Saksan mestaruus sekä GP Specialissa että GP Kürissä

Kristina Sprehe vei oriillaan Desperados nimiinsä molemmat viikonlopun aikana jaossa olleet Saksan mestaruudet. GP Specialin ja GP Kürin lisäksi ratsukko voitti myös perjantain Grand Prix'n. Eilisessä GP Specialissa kultaan oikeuttanut tulos oli 82,490 prosenttia ja tämänpäiväisessä GP Kürissä voittoprosentit nousivat 87,275:een. St. Georg -lehden verkkosivujen mukaan Saksan maajoukkueen vakionimenä jo pari viime vuotta ollut Desperados esiintyi viikonlopun aikana Balvessa paremmassa kunnossa kuin koskaan aiemmin. Sprehe ja Desperados veivät tuplanmestaruuden nimiinsä nyt toista kertaa peräkkäin.

Molemmissa mitaliluokissa hopeaa vei kokenut Isabell Werth Don Johnsonilla. Tuplapronssille ratsasti hyvässä vedossa oleva Jessica von Bredow-Werndl Unee BB:llä. Sama kaksikko oli hopea ja pronssimitaleilla myös viimevuotisessä mestaruuskürissä. Viikonlopun yllättäjänä voidaan pitää Hubertus Schmidtia trakehner-ori Imperiolla. Ratsukko sijoittui kummassakin mestaruusluokassa neljänneksi. Näin ollen Schmidt sekä mitalikolmikko muodostavat Saksan joukkueen Hagenin CDIO-kisassa heinäkuun puolessa välissä. Kyseinen kisa toimii Saksan maajoukkueen viimeisenä katsastuskisana ja on näytönpaikka myös Balvesta poissaolleille Totilakselle ja Bella Roselle, jotka eivät ole Hagenissa mukana Nations Cup -joukkueessa vaan ovat osallistumassa CDI-kierrokselle.