maanantai 22. kesäkuuta 2015

Britti Michael Eilbergin arvokisaratsu Half Moon Delphi myyty Yhdysvaltoihin

Brittiratsastaja Michael Eilbergin ykkösratsu Half Moon Delphi (Dimaggio - West Wall) on myyty Yhdysvaltoihin. Ratsukko oli mukana Iso-Britannian EM-pronssia ottaneessa joukkueessa vuonna 2013 ja MM-hopealle päässeessä joukkueessa viime vuonna. MM-kisojen GP Kürissä Eilberg ja Half Moon Delphi sijoittuivat kahdeksanneksi. Half Moon Delphi oli toipilaana MM-kisojen jälkeen eikä sitä ole nähty kilparadoilla sen jälkeen.

Nyt 13-vuotias hannovertamma on myyty yhdysvaltalaiselle Bob Pricelle ja sillä tulee ratsastamaan Sarah Daehnert. Half Moon Delphi ei kuitenkaan matkusta suoraan uudelle kotimantereelleen vaan jää toistaiseksi Eurooppaan, tarkemmin ottaen Patrik Kittelin tallille Saksaan valmennukseen.

Eilberg ei jää kuitenkaan tyhjän päälle, sillä hänellä on tallissaan useita hyviä hevosia, mm. GP-tasolla tasaisesti suorittanut Marakov sekä erittäin lahjakkaita nuorempia hevosia kuten kaksinkertainen nuorten hevosten MM-kultamitalisti Woodlander Farouche ja huutokauppatähti, ori Der Designer.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti