torstai 18. kesäkuuta 2015

Suomen nuoret menestyivät hienosti Hagenin joukkuekisassa

Suomen nuorten ratsastajien joukkue kilpailee parhaillaan Hagenissa, kansainvälisessä Future Champions -kilpailussa. Tänään oli vuorossa joukkuekisa, jossa suomalaiset menestyivät upeasti sijoittuen toiseksi heti Saksan jälkeen. Joukkuekilpailussa oli mukana kaikkiaan 10 joukkuetta.

Suomen joukkueen muodostivat samat ratsukot, jotka on nimetty myös kahden viikon päästä Ranskassa järjestettäviin EM-kilpailuihin. Joukkueessa ratsastivat Terhi Lehtimäki Wilma II:lla, Anna Tallberg Fernet D:llä ja Julius von Staff-Reitzenstein Stepdancerilla. Henkilökohtaisissa tuloksissa von Staff-Reitzenstein oli hienosti toinen, Tallberg 11. ja Lehtimäki 23.

Nuorten ratsastajien lisäksi Hagenissa kilpailevat junioriratsukko Ella Paloheimo - Wolle Wolkenstein, poniratsukko Ida-Lotte Peltoniemi - Top Tilas sekä lapsiratsastajien ryhmässä kilpaileva Camilla Aarnio-Wihuri hevosilla First Hit V.H. Bloemenhof ja Westside. Paloheimon sijoitus oli tänään junioreiden joukkueohjelmassa 12., kun luokkaan osallistui 23 ratsukkoa. Aarnio-Wihuri osallistui lapsiratsastajien joukkueohjelmaan ollen 9. ja 13. Peltoniemi aloittaa oman urakkansa huomenna.

Lähtölistat ja tulokset

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti