sunnuntai 7. kesäkuuta 2015

Eevamaria Porthan-Broddell ja Solos Lacan lyömättömiä Ypäjällä

Alkukauden lähes voitosta voittoon marssinut ratsukko Eevamaria "Nipsu" Porthan-Broddell - Solos Lacan jatkoi Ypäjän CDI3*-kisoissa samalla linjalla ottaen voiton niin eilisessä Grand Prix'ssa kuin tämänpäiväisessä GP Kürissäkin. Eilen voitto tuli 68,800 prosentin tuloksella. Tänään 70 prosentin raja meni komeasti rikki ja voittotulos oli 72,450. Elisabet Ehrnrooth sijoittui Wizard II:lla toiseksi prosentein 70,275 ja kolmas oli Ruotsin Sophie Fleming Tärnström Schumilla tuloksella 70,175 prosenttia. Eilisessä GP:ssä Fleming Tärnström oli toinen ja Ehrnrooth kolmas.

Tuomaristossa mukana olleen Irmeli Summasen mielestä Porthan-Broddellin suoritus oli hyvä ja näyttävä ja koreografia oli vaativa vaikka jo 19-vuotias Solos Lacan yritti paikoitellen melkein liikaakin, mikä näkyi ajoittain pieninä vaikeuksina passagen tahdissa. Summanen piti Ypäjän kisoja hyvänä läpileikkauksena suomalaisesta kouluratsastuksesta, kun mukana oli luokkia poneista GP:hin ja luokat olivat myös hyvätasoisia. 

Ypäjän kisat toimivatkin eri ikäryhmien viimeisenä katsastuskisana PM-kisoihin, jotka järjestetään tämän kuun lopulla Tanskassa. Joukkueiden kokoonpanot on tarkoitus julkistaa heti Ypäjän kisojen jälkeen.

Tulokset

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti