lauantai 31. toukokuuta 2014

Karjalaisen kisarupeama huipentui ylivoimaiseen voittoon

Katja Karjalaisen kolmipäiväinen kisarupeama Hollannin Roosendaalissa huipentui ylivoimaiseen voittoon tämänpäiväisessä kür-ohjelmassa. Karjalainen ja Woikoski Double U tekivät onnistuneen suorituksen, joka palkittiin 75,167 prosentilla. Tulos on Karjalaisen henkilökohtainen ennätys. Suorituksen arvoa nostaa entisestään se, että suomalaisratsukon yhteistyö on vasta muutaman kuukauden mittainen. Karjalainen oli tänään täysin omilla prosenttiluvuillaan, sillä toiseksi tulleen ratsukon tulos oli 67,500 prosenttia.

Karjalaisen kürissä kuultiin tänään uusi musiikki. "Kür on minun juttuni. Annoin musiikin viedä ja meni nappiin. Juuso tuntui oikein hyvälle ja se oli tohkeissaan, kun se tunnisti musiikkimme", kuvaili Karjalainen päivän tunnelmiaan. Hänen mukaansa hevonen on ihan napakymppi, eivätkä rajat tule sen kanssa vastaan.

Suomalaisen päätähtäin on elokuussa Ranskan MM-kisoissa. Kisoihin tarvittava kvaali tuli Roosendaalissa heti ensimmäisenä päivänä. Näillä näkymin kilpailukalenteriin kuuluvat myös vammaisratsastuksen PM-kisat Kristiansandissa Norjassa kesäkuun lopulla.

Tulokset

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti