maanantai 26. toukokuuta 2014

Finnderbyyn kouluratsastajia suomalaisten lisäksi neljästä maasta

Ypäjän perinteinen Finnderby-kilpailu ratsastetaan 5.- 8. kesäkuuta, nyt jo 41. kerran. Ohjelmassa on mm. este- ja kenttäratsastuksen sekä reiningin SM-kisat, vanha kunnon Finnderby-luokka ja uutuutena Golf & Ride -kilpailu. Kouluratsastuksessa on kansainvälisiä luokkia kaikille ikäryhmille ja nuorille hevosille. Kouluratsastuksen ja reiningin ilmoittautumisaika on jo päättynyt, este- ja kenttäratsastajien ilmoittautuminen jatkuu.

Koulukilpailussa on mukana kymmenkunta ulkomaista ratsastajaa Liettuasta, Ruotsista, Venäjältä ja Virosta. Ruotsista Ypäjälle tulee Per Duvefelt - Edvin, Virosta saapuvat Dina Ellerman - Landy´s Akvarel ja Royal Pokemon, Diana Pruks – Skywalker ja Romantika, Hanna-Greta Peeters - Mimii, Marit Vaiksaar - Rowena, Getter Kangur – Palladion ja Grete Hussar - Rohan Warrior.

Venäläistä väriä tuo Yulia Gorbacheva – Kronjuwel ja Liettuaa edustavat Dalia Katinaite-Pranckeviciene - Chazaras MG, Sandra Sysojeva - Forvater ja Marija Vaskeviciute - Cheres III.

Kotimaan kärjestä GP-tasolla kisaavat mm. Sirpa Degerth-Káldi – Gringo, Elisabet Ehrnrooth– Wizard II, Stella Hagelstam – Chopin III ja Soraya II, Johanna Heikkilä – Adonna, Kira Kanerva – Dorazio, Anna-Leena Meller – Mauser ja Eevamaria Porthan-Broddell – Solos Lacan.

Ns. Pikkukierrokseen osallistuvat mm. Nina Dunder– Ramses XII, Heidi Huurinainen – Dressage Son, Kikka Suomio– Hopkins II, Julia Tallberg– Woodstock, Mia von Schantz – Zalzatime, Mikaela Soratie– Faustino ja Sanna Törnroth-Koivuniemi – Delbeck.

Koulukisa käydään torstaista sunnuntaihin. Ns. Big Tourin luokista Intermediate II ratsastetaan torstaina, Grand Prix lauantaina ja GP Special sunnuntaina. Small Tourin Prix St Georges ajoittuu torstaihin, Intermediate I lauantaihin ja Intermediate Kür sunnuntaihin.

Tiedote: Hevosopisto

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti