keskiviikko 6. marraskuuta 2013

Thomas Sigtenbjerggaardin kilpailuttama Nintendo myyty

Tämän vuoden EM-kisoissa Tanskan maajoukkueen vararatsastajana olleen Thomas Sigtenbjerggaardin ratsu Nintendo (i. Negro) on myyty. Hyvän tulostason GP-tasolla tällä kaudella saavuttanut ratsukko on herättänyt suorituksillaan positiivista huomiota, mikä luonnollisesti edesauttoi Nintendon myyntiä. Ennen myyntiä se oli Tanskan ykkösratsastajan paikkaa tällä hetkellä pitävän Anna Kasprzakin perheen omistuksessa, mutta päätyi myytäväksi koska Kasparzak ei lopulta löytänyt Nintendon kanssa yhteistä säveltä.

Nintendon esiintyminen jatkossakin Tanskan maajoukkuekuvioissa ei kuitenkaan ole täysin poissuljettua. Sen uusi omistaja on nimittäin Yhdysvalloissa asuva tanskalainen Charlotte Jorst, jolla on molempien maiden kansalaisuus. Jorst on panostanut aiemminkin laadukkaisiin hevosiin: hän osti viime vuonna Hollannissa menestyksellä nuorten hevosten luokissa kilpailleen oriin Vitalis. Jorst ja Vitalis edustivat tänä vuonna Yhdysvaltoja NHMM-kisoissa Verdenissä.

Nintendon myynnistä ehdittiin uutisoida jo pari viikkoa sitten, mutta tuolloin myyntiä hoitanut Helgstrand Dressage ei vielä vahvistanut kaupan syntyä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti