lauantai 16. marraskuuta 2013

CDI-W Stuttgart: Stegars 10. myös GP Kürissä

Terhi Stegars sijoittui Stuttgartin World Cup -osakilpailussa eilisen karsintaluokan tapaan kymmenenneksi. Stegarsin ja Axis TSF:n lähes rikkeetön kür-ohjelma oikeutti hyviin prosentteihin 73,475. "Rata oli hyvä kokonaisuus ja pysyin musiikissa mukana. Hevonen ei ehkä ollut niin freesi kuin eilen. Se oli ensimmäisessä piaffissa vanhaan malliin vähän lattea, mutta toiseen sain sen valmisteltua hyvin, ja se oli parempi", kertasi suomalaisratsastaja suoritustaan. 

Henkilökohtaisella kutsulla Stuttgartin kisaan mukaan päässyt Stegars on tyytyväinen siitä, että kärsivällinen ja pitkäjännitteinen työ on tuottanut tulosta. "Olen kiitollinen ja ylpeä siitä, että saan olla mukana tällä tasolla ja minut hyväksytään täällä kuten muutkin. Ja siitä, että minut halutaan ratsastamaan viiden tähden kisaa, sain tänne henkilökohtaisen kutsun. Olen jo niin pitOlen jo niin pitkällä omalla urallani. Tällä tasolla kilpaileminen ei ole itsestäänselvyys", hän totesi. 

Stegarsin tavoitteena on päästä mukaan huhtikuussa Ranskan Lyonissa järjestettävään World Cupin finaaliin. Se kuitenkin edellyttää osallistumista riittävän moneen osakilpailuun. Hänen suunnitelmanaan on kilpailla World Cupissa seuraavan kerran joulukuussa Lontoon Olympiassa. Sitä ennen ohjelmassa on CDI3*-kisa Ranskassa, jossa ratsukon on tarkoitus esittää ensimmäistä kertaa uusi kür-ohjelmansa. 

Tämänpäiväinen kilpailu oli erittäin kovatasoinen ja luokan kolme parasta ratsukkoa sai yli 80 prosentin tuloksen. Voiton otti jälleen ylivoimaisesti Saksan Helen Langehanenberg ja Damon Hill NRW, jotka jäivät vain niukasti maagisesta 90 prosentin rajasta tuloksella 89,775.

Tulokset

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti