tiistai 13. joulukuuta 2011

SWB-ori Tip Top eläkkeelle

Yhdysvaltalaisen Leslie Morsen pitkäaikainen kilpakumppani, 17-vuotias SWB-ori Tip Top (Master - Chagall) jää eläkkeelle. Ori on kilpaillut kuusi vuotta kansainvälisillä GP-radoilla osallistuen mm. World Cup -finaaliin kahdesti ja edustaen maataan MM-pronssia voittaneessa joukkueessa Aachenissa vuonna 2006. Alkukeväällä 2010 Tip Top joutui ähkyleikkaukseen, mutta toipui siitä erinomaisesti osallistuen vielä samana vuonna sekä Yhdysvaltain mestaruuskilpailuihin että MM-karsintoihin.

Ennen yhdysvaltalaisomistukseen siirtymistä Tip Topin selässä nähtiin Kyra Kyrklund, joka kilpaili oriilla menestyksekkäästi Ruotsissa nuorten hevosten luokissa. Ratsukko voitti Ruotsin Breeder's Trophyn kolmena vuonna peräkkäin. Morse onkin hakenut ratsunsa kanssa Kyrklundilta oppia viime vuosina.

Tip Top on ollut myös jalostuskäytössä kilpauransa ohella. Nyt sen on tarkoitus siirtyä kokonaan jalostusuralle ja Morse etsiikin parhaillaan oriinpitäjää, joka olisi kiinnostunut oriin leasingista, jotta Morse voisi keskittyä nuorempien hevostensa kouluttamiseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti