tiistai 20. joulukuuta 2011

Carl Hester osti kenttähevosen

Elokuussa Iso-Britannian kultaa voittaneessa EM-joukkueessa ratsastanut Carl Hester on hankkinut omistukseensa uuden hevosen. Kyse ei ole kuitenkaan kouluhevosesta, vaan - yllätys, yllätys - kenttähevosesta. Hester, vaikka onkin aikanaan kilpaillut myös kenttäratsastuksessa, ei aio vaihtaa lajia. Viisivuotias Beautiful Pleasure (For Pleasure - Ramiro Z) siirtyy Hesterin maannaisen Piggy Frenchin koulutettavaksi ja kilpailtavaksi.

Hester kertoo Horse & Hound -lehden uutisessa etsineensä sopivaa hevosta jo jonkin aikaa. Hänen mukaansa uusi hevonen on laadukas ja liikkuu hyvin. Hester toteaakin, että jos hevonen ei pidä kenttäratsastuksesta, ottaa hän sen takaisin itselleen koulutreeniin. Hester myös testasi ostoksensa estelahjoja hyppäämällä sillä koeratsastuksessa 110-120 cm:n esteitä. Ratsastajan edellisestä hyppykerrasta olikin jo ehtinyt kulua lähes kolme vuotta.

Hester pitää Iso-Britannian kenttämaajoukkueen jäsentä Frenchia lahjakkaana ratsastajana ja toivoo näkevänsä ratsukon muutaman vuoden sisällä maineikkaassa Badmintonin kenttäratsastuskilpailussa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti