sunnuntai 11. joulukuuta 2011

Hans Peter Minderhoundille vahvistusta hevosmateriaaliin

Olympiakuume on jo voimakkaassa nousussa, ainakin mitä tulee vahvistuksiin ratsastajien hevosmateriaalissa. Lähes viikoittain tulee tietoa kärkiratsastajien uusista hevoshankinnoista. Tuorein uutinen tällä saralla on, että äskettäin Hollannin maajoukkueen A- eli olympiaryhmään nimetty Hans Peter Minderhound on saanut ensi kaudeksi käyttöönsä uuden GP-hevosen. Kyse on Minderhoundin valmennettavan, Italialaisen GP-ratsastajan Silvia Rizzon 10-vuotiaasta tammasta Donna Silver (DWB, Don Schufro - Willemoes). Rizzo päätyi lisäämään Minderhoundin nimen tamman passiin (olympialaisiin osallistuvien hevostenhan pitää olla ainakin osittain edustamansa maan kansalaisen omistuksessa) turhauduttuaan Italian ratsastajainliiton toimintaan. Rizzon mukaan Italiassa ei ole mitään selvää systeemiä, joka tukisi GP-ratsastajia.

Minderhoundilla on nyt käytössään kolme potentiaalista hevosta olympialaisia ajatellen: Donna Silverin lisäksi tämänhetkinen ykköshevonen, KWPN-ori Tango (Jazz - Contango) ja belgialainen ori Whitney van 't Genthof (Ferro - Balzflug).

Myös Ruotsin Patrik Kittel on varmistellut tilannettaan olympialaisten suhteen. Hänen vaimonsa Lyndal Oatleyn vanhemmat ovat lisänneet varmuuden vuoksi Kittelin nimen omistamansa Toy Storyn passiin, jos Kittelin ykköshevoselle Scandicille sattuisi tapahtumaan jotain ennen olympialaisia. Kittel ja Toy Story voittivat vain pari viikkoa sitten Tukholman World Cup -osakilpailun.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti